Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Visie

Visie

Wij zetten behalve op goede kwaliteit van zorg in op preventie en samenwerking. We hebben samenwerkingsafspraken over bijvoorbeeld ‘kinderen met overgewicht’ en ‘bewegen bij ouderen’ en breiden deze steeds verder uit. Wij werken volgens de (para)medische richtlijnen en standaarden en streven naar optimale samenwerking, vlotte doorverwijzing naar een collega, dan wel snel ophalen van medicijnen. 

De komende jaren groeit het aantal inwoners in Huissen en omgeving, vooral het aantal 65 plussers neemt sterk toe. We verwachten dat chronische aandoeningen (zoals diabetes, longziekten, hart- en vaat ziekten, oncologische aandoeningen), psychosociale aandoeningen (zoals stemmings- en angststoornissen en alcoholafhankelijkheid) en acute aandoeningen (zoals infectieziekten en letsel ten gevolge van ongevallen) zullen toenemen. Wij zullen met ons zorgaanbod daarop aansluiten en anticiperen.

Door samen te werken binnen en buiten het centrum met aanbieders van zorg en welzijn, maar ook van sport en bewegen, willen wij zorg dichtbij huis bieden en houden. Daarmee kunnen onze cliënten zoveel en zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen leefomgeving of eigen wijk blijven wonen.

We zetten in op innovatie en volgen ontwikkelingen in de lichamelijk en geestelijke zorg,  waarbij we gebruik maken van nieuwe financieringsstructuren. We zetten nieuwe technologie en ICT voorzieningen gericht in.

Bij alles wat we doen, vinden we de stem van onze cliënten en hun naaste(n) zeer belangrijk. We gebruiken hiervoor diverse feedbackvormen.